Aktuality

Aktuality 2024

V tomto roce v únoru jsem nechala vytisknout moje nové karty: SÍLA STROMŮ V SYMBOLECH,

které jsem vydala jako autorské tisky a nabízím je pouze na svém e-shopu: www.ajen-lockerova.cz v nabídce : Karty vydané. Pokud byste o karty měli zájem, můžete si je objednat z mého e-shopu nebo mě kontaktovat na můj e-mail: lockerova@centrum.cz

Fotodokumentaci karet najdete kliknutím na karty v horní nabídce a posunem dolů od karet CESTA KE GRÁLU.

 

POZVÁNÍ NA SEMIÁNŘE 2024 JIŘINA LOCKEROVÁ

Ráda bych vás také letos pozvala na týdenní seminář v Pasečnici s kreslením mandal a relaxacemi za zvuků tibetských mís. Termím semináře je od 19.7. do 26.7.2024

 

leden

20.1.sobota : BACHOVKY- seminář s kartami Bachova květová terapie v symbolech a ELEMENTÁRNÍ SYMBOLY s osobní diagnostickou kresbou

21.1. neděle : CESTA KE GRÁLU

únor

3.2. sobota: MEDITAČNÍ KRESLENÍ a principy automatické kresby

4.2. neděle: CESTA KE GRÁLU

24.2. sobota: BACHOVKY -seminář s kartami Bachova květová terapie v symbolech a ELEMENTÁRNÍ SYMBOLY s osobní diagnostickou kresbou

březen

9.3. sobota: BACHOVKY -seminář s kartami Bachova květová terapie v symbolech a ELEMENTÁRNÍ SYMBOLY s osobní diagnostickou kresbou

10.3. neděle: CESTA KE GRÁLU

23.3. sobota: CESTA KE GRÁLU

24.3. neděle: SLADĚNÍ a KÓDY ENERGETICKÝCH TĚL – seminář

s kartami Sladění, s novými texty ke všem 33 kartám a 12 symboly kódů energetických těl

Pozvání na semináře v roce 2023

Pozvání v roce 2020

Chtěla bych vás pozvat na několik letních akcí, kterých se účastním jako lektorka: Nejbližší je ŽENFEST V HRADCI KRÁLOVÉM 15.6.2019:

DALŠÍ seminář s kreslením mandal je v červenci 2019 v Blansku:

A v od 20.7. do 27.7. týdenní seminář v Pasečnici:

 

NEJBLIŽŠÍ SEMINÁŘ s kartami Bachova květová terapie bude 6.10. 2019

pokud máte zájem dejte mi prosím vědět na e-mail: lockerova@centrum.cz . Jde o jednodenní seminář za podmínek stejných jak najdete v starším letáčku níže.

  • V LISTOPADU bude seminář Cesta ke grálu : 3.11.2018

SEMINÁŘE 2018

ČERVEN

3.6. neděle Cesta ke grálu 1 – proběhnul

ČERVENEC

    1. 3.7. zahájení výstavy Emauzské opatství Praha CESTA ČLOVĚKA
    1. -27.7 – 3.8.. týdenní seminář Mandaly a křišťálové mísy – Pasečnice
    2. u Domažlic ještě 1 místo volné

SRPEN

ZÁŘÍ

    1. 9.9. neděle Cesta ke grálu 1
    1. 22.9. Bachva květová terapie v symbolech a elementární symboly 1.
    1. 23.9. Bachva květová terapie v symbolech a elementární symboly 2.

ŘÍJEN

    1. 7.10. neděle Cesta ke grálu 2.
    1. 13.10. Bachva květová terapie v symbolech a elementární symboly 1.
    1. 27.10. sobota Cesta ke grálu 1 PUTUJÍCÍ

LISTOPAD

    1. 3.11. Cesta ke grálu 1 PUTUJÍCÍ
    1. 17.11. sobota Sladění

PROSINEC

    1. 1.12. sobota Sladění
    1. 8.12. sobota Cesta ke grálu 3
    1. 9.12. neděle Bachva květová terapie v symbolech a elementární symboly 1.

Semináře, které nabízím v roce 2018

V letošním roce po cyklu meditací s kartami Cesta ke grálu na přelomu roku, ožila výzva seznámit vás s harmonizující silou symbolů – starých rytin. Vnímám je jako záznamy duchovních informací vyspělé kultury. Její přístup k moudrosti duchovní podstaty života vede člověka k principům, které je třeba projít na cestě k vnitřní svobodě. Jestliže se má toto naplnit určitým postupným procházením od emocionálního úklidu k hlubším mystickým odhalením, lze semináře pojmout jako školu, ve které je dobré po nějaký čas setrvat. Její strukturu mi utvořila posloupnost tvoření jednotlivých celků karet- obrazových a tvarových symbolů. Je ale na vás, kterým celkem se vám chce začít.

  1. SYMBOLY BACHOVY KVĚTOVÉ TERAPIEA ELEMENTÁRNÍ SYMBOLY ….dva soubory karet, které se podporují a doplňují

Seminář, v kterém účastníci stav svého emocionálního reagování v životních situacích a vztazích odkrývají pomocí intuitivně vybraných symbolů vyjadřujících energii a sílu květových esencí, kde popisem každého modelu se dostávají k informaci a uvědomění co je třeba uvést do harmonie. Působením karet využijeme podporu symbolů k proměně návyků, můžeme snadněji ovládat své projevy a pochopit vztah k sobě samotnému.

  1. SLADĚNÍ

V tomto semináři se seznámíte se souborem 33 symbolů, které dále prohlubují intuitivní vybírání sestavy obrazových pomocníků – symbolů, které dokáží do působení určité kombinace, vám určené, zapojit a nakombinovat takovou sestavu energií, které do hloubky vašich záznamů buněčné paměti spustí harmonizační proces. / projevem se tedy bude lišit a závisí na citlivosti vnímaní svým tělem i naléhavosti proměny či očisty /.

  1. CESTA KE GRÁLU

Soubor meditačních karet dříve určený k samostatné práci použití karet jako podpory a prohloubení meditačního stavu, tedy i citlivosti pro zavnímání kontaktu s duchovní kvalitou – či bytostmi grálové úrovně, nyní díky veršům odhalují obsah učení, které otevírá člověku cestu k pochopení jeho cesty k bohu, potřeby spojení svého života se svou duší a tedy s původem od kud přichází. Podporují vlastní hledání odpovědí díky vlastním prožitkům a objevování významů skrýtých jak ve tvaru, tak ve slovech. Z mých zkušeností odkrývané způsoby jejich používání můžeme v malé skupině probírat ve třech jednodenních seminářích, pokud vás zaujme tento zdroj.

V prvním semináři jde o seznámení se čtyřmi úvodními kartami A,B,C,D, diagnostickou kresbou nahlédnutí na stav propojení s duší. Individuální výběr karet a jejich interpretace je spojená s výkladem obsahu karty 10,11 a 12. Vstupem do kruhu symbolů zavnímáte – meditační spojení s tímto souborem harmonizujících energií.

V druhém stručné seznámení s obsahem ve všech 12 verších ke kartám 1-12 a meditační i obsahové procítění karet 1, 2, 3, 4. Spojení meditace s hudební interpretací a pohybem. Nalezení vhodné praxe s vybranými kartami a sdílení již nabraných zkušeností.

V třetím semináři půjde o možnost kombinace s dalšími kartami – symboly jiného celku a zaměření, jak je propojovat a dál tříbit rozlišování. Praxe meditační a procítění obsahu karet 5,6,7,8, a 9. Zakreslení a sdílení svého stavu z meditace. Meditace v přírodě.

Také letos nabízíme s Hankou týdenní seminář v Pasečnici.

Mandaly a křšťálové mísy 2018Ráda bych vás pozvala na seminář s kartami Bachovek, který se bude konat v Praze v divadle Kampa 15.10. v neděli. Těším se na vás.

Semináře jaro a léto 2017 , výstava obrazů: